Våre sponsorer:

Gull på Grorud


Gulltroppen, bak fra venstre: Martinus, Jørgen, Lars J., Fridtjof, Matias, Simen, Sondre, Andreas, Peder (fysio).
Foran fra venstre:
Halvor U., Johan, Olav, Espen G., Lars R., pokalen, Salo og Joachim. Liggende foran: Halvor T.
Kåffa vant 2-0 mot Bjerkealliansen i finalen i Grorud cup.

Martinus har virkelig funnet målformen på seinhøsten, og i finalen scoret han sitt åttende og niende mål denne uka.

Bjerkealliansen var tøffe og hardtkjempende, noe som førte til noen frustrasjoner hos våre spillere. Disse frustrasjonene kom i noen tilfeller til uttrykk mot dommeren, som var av typen som ikke er så interessert i å diskutere. Han trakk heller fram kortene, og vi fikk en del gule og ett rødt kort.

Ballen befant seg mer over hodehøyde enn under, ikke akkurat den typen fotball vi behersker best. Likevel klarte vi å gjennomføre nok en solid kamp, og slapp til veldig få sjanser mot oss.

Halvor «Thorsen» Thorsnes var ute og ryddet unna et par ganger da Bjerke var på vei inn bak forsvaret vårt, men ellers skapte de lite. Mye takket være stopperparet vårt - Sondre og Jørgen - som nok en gang var meget gode.

I tillegg er det fristende å trekke fram et veldig fint innhopp av Olav, som var nær ved å stupheade inn enda et mål for oss.

Flere kunne vært nevnt, men først og fremst har denne uka vært preget av 16 mann som har fått spille mye fotball alle sammen, og som har jobbet godt for og med hverandre.


Kampfakta:

Finale: Kåffa - Bjerkealliansen 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Martinus, 2-0 Martinus.

Kåffa (4-3-3): Halvor T. - Joachim (Halvor U.), Sondre, Jørgen, Johan (Olav) - Johnsen, Lars R. (Espen G.), Matias - Salo (Simen (Andreas)), Martinus, Fridtjof.


Scoringslista for Kåffa i Grorud cup (7 kamper):

Martinus 9
Fridtjof 5
Simen 3
Lars R. 2
Salo 1
Matias 1
Jørgen 1
Andreas 1

1 kommentar(er):

Anonym sa...

Stor gratulasjon til alle spillere og trenere.