Våre sponsorer:

1-0 mot Ellingsrud

Andre kamp i Grorud cup endte også med ettmålsseier til Kåffa.

Kampen minnet på flere måter om kampen mot Kolbotn i går. Vi følte vi hadde kontrollen gjennom stort sett hele kampen, men på 2 x 20 minutter blir det likevel tett og ingen selvfølge å score det avgjørende målet.

I dag som i går var det også Martinus som ordnet scoringen. Han slo en forsvarer og keeper hos motstanderen i en løpeduell på siden i feltet, og satte ballen i åpent mål.

Kåffa (4-3-3): Halvor T. - Joachim, Sondre, Jørgen, Joachim (Halvor U) - Lars R. (Espen G.), Lars J., Fridtjof - Olav (Salo), Martinus, Matias (Andreas M.).

I andre omgang endret vi formasjon til en 4-4-2 diamant, der Johnsen var defensiv midt, Martinus og Fridtjof på hver sin side og Espen G. offenisv midt. Salo og Masvie spilte spisser, mens Ullern kom inn på backen.