Våre sponsorer:

Info om treningsvinteren



VEKK MED GRUSEN: Her bygges Kåffas nye kunstgressbaner. Arbeidet er blitt et par uker forsinket, men går det etter planen heretter, skal de være klare i midten av november.

KFUM G93 har gjennomført en ny strålende sesong, og går nå inn i noen små hvileuker. Det blir ikke treninger i høstferien, og heller ikke uka etter. Da har vi med et lag i Grorud cup, og det er kamper nesten hver kveld.

Vi vet imidlertid en del om hvordan treningsvinteren vil se ut, og her følger litt info. Noen har spurt om treningsdager for å planlegge i forhold til konfirmasjonsopplegg eller andre aktiviteter.

Mange har sikkert sett at det pågår arbeid på den gamle grusbanen på Ekeberg. Det er vi i Kåffa som bygger et hypermoderne kunstgressanlegg. Det blir en elleverbane og en sjuerbane - begge med undervarme. Gresset er en ny og bedre type enn på de fleste andre baner, og vi får et av de beste anleggene i byen når det står klart - kanskje det aller beste. Banene skal ifølge de ferskeste anslagene stå klare i midten av november.

I tillegg får vi i vinter igjen lov til å maskinbørste den gamle kunstgressbanen, i motsetning til i fjor da den lå under snø og is store deler av vinteren. Det betyr helt andre forhold enn vi hadde sist vinter.

Spillergruppa vår teller nå tett oppunder 50 spillere, og den siste tida har det kommet flere til enn det faller fra. Det er en hyggelig tilbakemelding til oss som driver laget. For å effektivisere og bedre tilpasse tilbudet til alle, kommer vi denne vinteren til å organisere laget i treningsgruppe 1 og treningsgruppe 2.

Disse gruppene vil bli delt inn av oss trenere, og hovedkriteriet vil være sportslig nivå. Men også treningsvilje og prioritering av fotball i forhold til andre aktiviteter vil spille inn. Det kan også bli aktuelt med noe intern hospitering mellom gruppene.

Vi vil tilby tre felles treninger ukentlig til begge grupper, mens treningsgruppe 1 vil få tilbud om en ekstra trening i uka.

Med forbehold om endringer vil treningsuka se slik ut:

Mandag 18.45-20.15:
Fellestrening på den gamle kunstgressbanen, vi disponerer hele banen.

Onsdag 19.00-20.30:
Fellestrening på den nye kunstgressbanen, vi disponerer hele elleverbanen.

Torsdag 20.30-22.00:
Ekstratrening med fokus på individuelle ferdigheter for treningsgruppe 1 på den nye sjuerbanen.

Lørdag
Innetrening - klokkeslett foreløpig usikkert. Det kan også hende vi må dele denne tiden med et annet lag, slik at det blir innetrening annenhver uke.

Vi kan glede oss til en vintersesong ingen i Kåffa har opplevd maken til noen gang tidligere!

0 kommentar(er):