Våre sponsorer:

Storseier i Adidas cup

Fredagens kamp mot Jutul åpnet litt skummelt: Det kunne ikke ha gått mye mer enn ett minutt da de grønne blåste inn et langskuddmål fra nesten 30 meter.

Kåffa overtok imidlertid kjapt styringen, men fikk tre mål annullert for offside i løpet av de neste få minuttene. Men etter at det var spilt 18 minutter av omgangen, ledet vi 7-1. Til pause sto det 10-1.

Jutul, som til daglig spiller i andredivisjon, kjempet imidlertid godt i andre omgang. Likevel endte det tilslutt med 14-1-seier til Kåffa.

Martinus og Fabian scoret fire mål hver i løpet av første omgang, Vellesen scoret to, mens Simen, Markus, Adrian og Halvor scoret ett hver.

Adrian spilte ute i andre omgang, mens Martinus vikarierte som keeper. Ellers startet Markus som midtstopper i sin første kamp for førstelaget for sesongen. Han rakk en scoring før han måtte ut med en strekk i låret. Vi håper han blir fort frisk igjen.