Våre sponsorer:

Knepent tap mot Skeid

Det ble med én kamp for oss i Obos cup i år også. Men i motsetning til i fjor, da vi var misfornøyde etter 2-6 mot Hauketo i første runde, ble årets kamp en langt mer positiv affære.

Vi tapte 1-2 for Skeid, men med litt tur foran motstanderens mål og enda bedre kommunikasjon og disiplin foran vårt eget, kunne vi klart uavgjort uten at det hadde vært helt ufortjent. Vi ledet dessuten på cornere, så om vi hadde holdt uavgjort til og med ekstraomganger, kunne vi slått ut fjorårets cupmester.

Men Skeid er et veldig godt lag, og det er egentlig ingenting å si på at de vant. Kampen ble likevel et godt bevis på at vi er på nivå med de aller beste lagene på en god dag, slik vi blant annet så ved seirene mot Lyn og Vålerenga i fjor høst.

Dette var foreløpig årsbeste, og om vi tar med oss dette nivået til kampene mot de nest beste lagene, kan vi få en hyggelig sesong videre.


Lørdagens Adidas cup-kamp var også en av våre bedre så langt i år, og endte med 4-0-seier over Husøy & Foynland. Dermed er vi videre i den turneringen og skal spille åttedelsfinale mot en annen gruppevinner i løpet av juni.

0 kommentar(er):