Våre sponsorer:

Laguttak Sprint cup

Etter mange vanskelige vurderinger har vi omsider kommet fram til dette laguttaket til Sprint-Jeløys DnB NOR Cup i Mossehallen neste helg.

Det er en treners luksusproblem å ha så mange gode spillere å velge i, og vi har endt opp med fire gode lag.

På førstelaget var det beinhard kamp om plassene, blant annet fordi Fridtjof, som til vanlig er på «utlån» til 92-årgangen i Kåffa, blir med oss til Moss. Ellers er det verdt å merke seg at fjorårets store nykommer Jørgen sikret en ny plass på førstelaget etter solid spill i Tærud cup.

Halvor Ullern får sin offisielle Kåffa-debut i denne turneringen. Den tidligere BSK-spilleren vil helt sikkert være med å løfte KFUM 2 til det jeg tør å tippe er blant turneringens mest spennende andrelag. Både Sondre og Johan har vært med å vinne inneturnering med førstelaget tidligere i vinter. Også Fredrik Steive fortjener skryt for en god vinter. Noe av hemmeligheten ligger trolig i store framskritt når det gjelder å være positiv i humør og innstilling.

Sindre Vestby satser knallhardt på håndballen om dagen, men lar klisteret ligge neste lørdag og kan bli en meget spennende mann for et tredjelag bestående av flere gode innendørsspillere. Både Alex, Andy og Olav var jo med på sølvlaget fra Tærud cup i fjor.

KFUM 4 har en stamme av både andre- og tredjelagsspillere fra i fjor, hvorav flere som har vært flittige på trening i vinter - og bør også kunne bite godt fra seg. For eksempel er Sondre Eide en spiller med finesser som publikum vet å sette pris på. Spennende gjeng dette også.

En keeper kan spille på to lag i turneringen. Peder blir dermed keeper for både KFUM 3 og 4. Adrian holder plassen på førstelaget etter å ha fått igjen gnisten og motivasjonen i løpet av vinteren. Også Halvor har vært mer treningsvillig enn i fjor vinter, og om han virkelig har dagen, finnes det knapt bedre 93-keepere innendørs.


KFUM 1KFUM 2KFUM 3 KFUM 4
AdrianHalvor T.Peder *
Peder *
Fritjof Halvor U. Alexander
Anders
JørgenJoachim Andy Ø. G.
Bendik
Lars
Johan
Andreas B.
Emil A. G.
Magnus N.Martin N. Fredrik T.Emil J.
Martinus Mathias V. Magne Mathias T.
Matias U. Sondre M. Olav
Sondre E.
Espen G. Fredrik S. Sindre V. Tommy




Avreisetider
Siden lagene spiller på ganske forskjellige tidspunkter (se innlegget nedenfor), kommer vi til å ha avreise i tre omganger.

KFUM 3 som spiller sin første kamp klokka 12.40, møter ved Kåffa-hallen klokka 11.00 på lørdag.

KFUM 2 og KFUM 4 reiser felles, og for å rekke Kåffa 4-kampen klokka 15.45, setter vi oppmøte klokka 14.15 ved KFUM-hallen.

KFUM 1 spiller to kamper lørdag kveld og en søndag formiddag. Lørdag blir det oppmøte 18.30 ved hallen, mens oppmøte søndag blir klokka 10.30.


Sjåfører
Vi trenger nok litt kjørehjelp av foreldre. Fint om de som kan bidra med å kjøre gir en beskjed.

0 kommentar(er):