Våre sponsorer:

Hurtighetstrening

Noen av spillerne våre har ønsket seg å bli raskere. Halvor setter derfor sammen et hurtighetsprogram som kan hjelpe dem som har lyst til å investere litt tid i slik egentrening.

I dag, torsdag 15. mars, inviteres de som ønsker å være med på dette til å møte i hallen 17.30, en halvtime før vanlig treningstid. Her vil treningsøvelsene bli demonstrert og dere vil få et treningsprogram der dere kan krysse av for gjennomførte egentreningsøkter.

De neste torsdagene vil vi også sette av tid til oppfølging av denne treningen før fellestrening, der man kan gjøre øvelsene sammen og se om man gjør dem riktig og stille spørsmål om det er noe man lurer på.

Hurtighetstreningen er et ekstratilbud til de som har lyst og som vet at de har tid og motivasjon til å trene på egenhånd flere ganger i uka. Det er helt frivillig. Noen vil kanskje heller trene ekstra på andre ting, andre synes kanskje de trener nok allerede osv. osv.


Torsdagsøktene 17.30-18.00 er ment som introduksjon og oppfølging av egentreningen og det har ikke noen hensikt å delta på disse om man ikke planlegger å trene hurtighet også hjemme.


Obs! Ta med innesko - det kan være aktuelt å gjøre noen øvelser innendørs.


0 kommentar(er):