Våre sponsorer:

Spillermøte mer populært enn trening!

41 spillere var på plass på spillermøtet i går kveld. Så mange har vi aldri vært på trening, så det er mulig vi må ha møter litt oftere...

Gutta fylte ut et spørreskjema der de ga tilbakemeldinger om ambisjoner, miljø på laget, ønskeposisjon på banen og andre ting. Masse bra svar som vil bli gjennomgått nøye og brukt både i planlegginging av lagets aktiviteter og til oppfølging av enkeltspillerne.

Foreldre som vil se hvordan skjemaet så ut, kan laste det ned i word-format her.

Spillerne fikk også hilse på vår nye trener, Halvor Byfuglien. Han snakket blant annet om KFUM-kameratenes sportslige plan, som sier noe om hva klubben mener er viktig for aktiviteten vår på forskjellige alderstrinn.

Som Halvor sa, er den laget først og fremst med tanke på trenere og ledere. Men den ligger også til fri nedlasting for andre interesserte som .pdf-fil på Kåffas hjemmeside. (Du trenger gratisprogrammet Acrobat Reader for å lese .pdf-filer.)

Side 8, som omhandler alderen 13-14 år, er den aktuelle siden for 93-lagets arbeid både i fjor og i året som såvidt er i gang. Overskriften på denne siden er «Det er lov å være god». Spillerne fikk høre at i Kåffa vil vi gi de som ønsker det muligheten til å bli gode fotballspillere. Samtidig vil vi gi et tilbud til de som bare spiller for moro skyld, og alle midt mellom der.

I vår spillergruppe, som i de fleste andre Kåffa-årganger, har vi spillere med hele spekteret av ambisjoner. På spørreskjemaet i går var det et par stykker som skrev at de ville bli blant verdens beste fotballspillere, mens andre neppe trodde de kom til å spille fotball som voksne i det hele tatt.

Vi i apparatet rundt laget gjør vårt ytterste for at disse ytterpunktene - og alle i spennet mellom dem - kan finne seg til rette hos oss. Det er ikke lett, men vi tror det er mulig. Og det er ingen tvil om at det er en spennende utfordring for oss trenere og lagledere i alle fall!

0 kommentar(er):