Våre sponsorer:

Førstelaget til semifinalen

Kåffa 1 er klare for semifinalen i Tærud Cup. De startet mot Skedsmo 3. Forskjellen på lagene var litt større enn det som er moromt, men gutta våre spilte i alle fall masse fin angrepsfotball og vant 15-0 i løpet av 1 x 15 minutter. Ett mål i minuttet er effektivt.

Andre kamp mot Fet ble mye mer spennende. Kåffa ledet 3-0 tidlig, og så ut til å ha full kontroll. Så kom tre Fet-scoringer på corner. De slo cornerne akkurat slik vi ønsker at våre spillere skal gjøre det: Flatt og hardt rett foran mål. Den første traff en dekket Adrian i beinet og spratt inn, den neste gikk inn via beina til Lars. Den tredje ballen lot Kåffa-gutta få passere, men da havnet den i stedet hos en fullstendig umarkert Fet-spiller ved bakerste stolpe.

Til slutt fant gutta roen igjen, og Martinus satte inn det avgjørende målet. Ny sjanse mot Fet i semifinalen.

Andrelaget endte som puljetreer - men var i en så jevn gruppe at én scoring til mot slutten i den siste innledende kampen ville gjort dem til puljevinner. Med 3-2 i stedet for 2-2 mot Skedsmo 2 ville Kåffa 2 vært klare for semifinalen på flere scorede mål enn de to andre i gruppa.

Tredjelaget startet mot Fjellhamar 2, og hadde ifølge uoffisielle målinger fra tribuneplass (Tom Vestby, faren til Sindre) ballen mest. Likevel ble det bare ett mål i kampen, og det fikk Fjellhamar.

Den andre kampen var mot sterkere motstand. 0-4 mot Skedsmo 1 var likevel ikke noe grusomt resultat, men med litt mer ro foran mål kunne Kåffa også fått med seg en scoring.