Våre sponsorer:

Gjestetrenere

Som nevnt i en fellesmail får vi besøk av tre elever fra 3. klasse på idrettslinja på Bjerke videregående skole de neste ukene.

Gutta fordyper seg i fotball, og en del av opplegget er at de skal planlegge og gjennomføre 15 treningsøkter med et lag.

Jeg har vært trener for to av dem før. Kamran (til venstre på bildet) og Christian (til høyre) spilte på 87-laget i Kåffa som jeg trente før jeg ble 93-trener. Christian spiller på juniorlaget vårt nå. Kamran spilte der til og med i fjor, men trener nå med Vålerenga. De har med seg en tredjemann som heter Marius og spiller i Rustad.

Vi har ikke helt bestemt om de starter allerede førstkommende tirsdag eller uka etter. De skal i alle fall ha ansvaret for tirsdags- og torsdagstreningene i sju uker. I løpet av perioden vil også en lærer fra skolen deres komme og vurdere den innsatsen de gjør.

Vi som er faste trenere og ledere for Kåffa 93 skal ikke ha ferie i mellomtida. Vi vil være tilstede på treningene som normalt, og følge opp at dette blir en bra periode både for spillerne og for gjestetrenerne våre.

Kamran, Christian og Marius må legge fram skriftlige planer for hver eneste økt på skolen. Dette tyder på at planleggingen av treningene vil bli løftet til et proffere nivå en vanlig de neste ukene.

De er forresten veldig hyggelige gutter, så det er bare å glede seg til de kommer!

0 kommentar(er):