Våre sponsorer:

Foreldre, foren eder!

Onsdag 1. februar er en viktig kveld å sette av for alle foreldre på 93-laget. Fra klokka 19.00 er det foreldremøte i klubbstua i KFUM-hallen.

I år er det ekstra viktig å møte opp. Det er mye som blir annerledes for gutta denne sesongen. Fotballen skal spilles på store baner, det er plutselig tabeller i serien, og i cupene kåres det vinnere og tapere.

I tillegg har vi bestemt oss for å dele inn troppen i lag etter ferdighetsnivå i seriespill. Alt dette byr på nye problemstillinger og utfordringer.

Det er (heldigvis) ofte mange sterke meninger om disse tingene i foreldregruppene rundt lag i denne aldersklassen. Disse meningene er det veldig fint om vi kan få fram på et møte nå midt på vinteren, og ikke under en opphetet andreomgang på bane 27 midt i Norway Cup.

Vi i lagledelsen handler i tråd med klubbens retningslinjer, og har sammen med klubbstyret det avgjørende ordet. Det er likevel interessant å ha med dere foreldre i diskusjon om hvordan vi skal møte de nye utfordringene som året vil gi. Dere kjenner deres egne barn best.

Og så er det jo hyggelig å treffe dere utenfor parkeringsplassen og sidelinja. Velkommen!

På vegne av støtteapparatet,
hilsen trener-Sigbjørn

0 kommentar(er):