KFUM - Ski 3-2 (0-1).
KFUM Arena.

Mål Kåffa: Mats, Martinus, Lars J.
Laget: Adrian - Mats, Sondre, Jørgen, Matias - Martinus, Simen F., Fridtjof - Lars J. - Simen L., Audun. Innbyttere: Niko.

Om kampen: Det er alltid moro å vinne fotballkamper, ikke minst når du møter god motstand. Det er ekstra deilig når du vinner så fortjent som vi gjorde i årets siste seriekamp - faktisk den aller siste kampen som 93-lag.

Ski tok ledelsen med en perle av et skudd i første omgang, og da gjestene gikk opp til 2-0 et stykke ut i andre omgang var det usedvanlig ufortjent. For det var vi som hadde det meste av spillet og de fleste sjansene. Men som så mange ganger før denne høsten ville liksom ikke ballen i mål. Og med to mål å ta igjen mot et Ski-lag som spilte for interkrets-seier, virket oppgaven mildt sagt vanskelig.

Men som mot Røa sist satte vi inn en imponerende sluttspurt. Først blåste Mats inn en redusering fra distanse før Martinus elegant vippet inn 2-2 etter pasning fra Lars J. Og det skulle komme mer fra Mr. J.

På overtid fikk han den tida han trengte da Niko fikk stokket trommestikkene riktig og slo ballen inn foran mål. Overtidsminuttene virket ulidelig lange, men vi halte til slutt i land en høyst fortjent seier.

Gratulerer med et verdig punktum, gutter! Nå ser vi fram til en avslutningsfest der vi kan mimre litt sammen. Det er alltid det siste man husker best, og sånn sett var dette en perfekt start på en ny sesong.

Vi takker Ski for kampen, et meget godt Ski-lag som jeg personlig tippet som vinner av årets serie. Det tipset holdt nesten.