Våre sponsorer:

Ormberg scoret begge mot Bærum

Martin Ormberg viste seg dødelig effektiv da han scoret begge målene i søndagens 2-0-seier mot Bærum. På det første målet var han kanskje litt heldig - etter å ha bommet på et innlegg fikk han ballen tilbake fra et Bærum-bein.

Det andre målet kom imidlertid etter praktfulle kombinasjoner og flere trekk på én touch: Martinus spilte via et gult bein til Føyen, som pirket fram til Nikolai, som på enda en kjapp touch satte opp Martin som prikket inn 2-0 nede i hjørnet.

Bærum var nok ikke helt på det nivået vi har kjent dem fra tidligere. De beste er flyttet opp i juniorstallen, noen er borte fra laget. En del nye er kommet inn, men de jobber fortsatt med å bli samspilt. Samtidig hadde også vi noen forfall i går, så det ble et ganske jevnt oppgjør som ga god matching for begge lag.

Vi var tidvis gode i første omgang, og var flinke til å utnytte feil hos Bærum. Etter pause ble vi løpende mellom en lang periode, før vi avsluttet kampen med flere kjappe, gode kontringer.

Kåffa stilte følgende lag (4-3-3): Adrian - Bjarnøy, Mads, Sondre, Matias - Martinus, Lars R., Føyen - Nikolai Aa., Martin O., Simen L. Innbyttere: Olav, Dehli, Jørgen, Espen G.