Våre sponsorer:

Dana cup-info

Nå nærmer det seg avreise til Danmark. En del har stilt spørsmål om forskjellige ting de siste dagene, så her kommer noen svar. Er det andre spørsmål, send meg gjerne en mail: sigstrand@gmail.com

Avreise:
I utgangspunktet individuell avtale med sjåførene. Gunnar og jeg skal ha båt fra Göteborg 12.30 søndag. Er det andre som skal det og vil kjøre i følge med oss, møtes vi litt før 07.30 søndag morgen. Da rekker vi en liten stopp på veien.

Pakkeliste:
Det viktiste å huske er sovepose og/eller sengetøy. Det er senger på stedet der vi bor. Ellers rikelig med fotballskift, leggskinn, fotballsko og annet viktig utstyr. Ikke glem håndklær og en badebukse - det skal bli bra vær til uka.

Lommepenger:
Som tidligere informert har vi satt et tak på 500 danske kroner. Alle måltider er i utgangspunktet dekket, men noen ekstra penger eller matpakke til turen søndag kan være lurt.

Ordensregler:
Vi kommer til å kreve full respekt for de fastsatte inne- og leggetidene som blir gitt underveis. Søvn er viktig, blant annet fordi vi har kamp 07.30 en av dagene. Alkohol er selvsagt totalt forbudt. Ellers handler det for det meste om å utvise normal folkeskikk og lover og regler. Når vi er på tur representerer vi ikke bare oss selv, men hele laget og hele klubben. Det forplikter!

Kontaktpersoner:
Dersom noen hjemme trenger å komme i kontakt med oss - eller bare lurer på hvordan det går, er det lov å ringe Sigbjørn: 911 66 198 eller Gunnar: 911 05 927.

Adresse:
Kampene spilles i og rundt Hjørring, men vi bor litt lenger nord, like ved Hirtshals. Vi har leid et speider-leirsted som heter Gittehus. Adressen er Kjulvej 13, 9850 Hjørring.




View Larger Map

Hjemreise:
Avhenger av den enkelte sjåfør. Selv har jeg bestilt tur hjem seint fredag, men blir bare glad hvis jeg må booke om (finalene spilles lørdag).

Laguttak:
Som vanlig har det vært meget vanskelig å ta ut lagene, men nok en gang er det et luksusproblem. Vi har med oss masse gode fotballspillere på tur. Litt ekstra utfordring på keeperplass. Markus har gitt beskjed om at han kan stå noe i mål, men vil også prøve seg ute. Adrian er ikke med, så på førstelaget må vi bytte litt på oppgaven:


KFUM 1
Aleksander Daver
Espen Gulbrandsen
Espen Salo
Fabian Vatne
Fredrik Dehli
Halvor Ullern
Joachim Hellberg
Johan Bøyum
Jørgen Røsholm
Lars Johnsen
Lars Røttingsnes
Martin Ormberg
Martinus Mølsæter
Matias Unsvåg
Simen Føyen
Simen Lønstad
Sondre Mølsæter
KFUM 2
Anders Iglebæk
Andreas Bugge
Andreas Ø. Gundersen
Casper Jensen
Emil Jacobsen
Fredrik Steive
Fredrik Tollefsen
Geethan Tharma
Halvor Thorsnes
Knut Nesje
Markus Mossin
Martin Nome
Martin Stadheim
Mathias Vellesen
Nicolai Frengen
Olav Sørensen
Peder Hagen

0 kommentar(er):