Våre sponsorer:

Til kvarten i Adidas Cup

Vi følte det som en smule galskap da vi satte oss i bilene for å kjøre til Geilo for å spille åttedelsfinale i Adidas Cup mot Åsane. Men etter 2 x 40 minutter på kunstgresset på Geilo og åtte-ni timer i bil var konklusjonen klar: Det var verdt det.

Vi vant 4-1 etter en godt gjennomført kamp. Et imponerende resultat, ikke minst med tanke på at vi manglet mange av de som normalt spiller på førstelaget. Men de som kom inn og fikk sjansen leverte varene.

Kampen startet med et solid Åsane-press. Vi ble presset langt tilbake på banen og bergenserne kom til en rekke halvsjanser. Men mot spillets gang, var det vi som tok ledelsen på en strålende kontring. 1-0 ved Alexander.

Åsane utliknet på et frispark før Simen L. elegant løftet ballen over keeper fra nesten 20 meter. Like elegant var forspillet fra Lars Johnsen.

2-1 til pause var kanskje ikke helt fortjent, men vi hadde ytterligere et par store sjanser, blant annet et skudd i tverrliggeren fra Alex.

I andre omgang fikk vi mer tak på det defensive, samtidig som vi var farlige på kontringene. Og da Martin puttet på to ganger i løpet av relativt kort tid midtveis i omgangen, var kampen i realiteten avgjort. Det første kom etter godt framspill fra Simen L, det andre etter glitrende jobbing av Vellesen.

Alt i alt: En strålende laginnsats og et flott punktum på en god vårsesong. Nå venter vi spent på kvartfinaletrekningen.