Våre sponsorer:

1-6-tap mot Lyn

Vi har så smått startet treningsvinteren, og første treningskamp bar preg av at det fortsatt er litt rust i maskineriet etter noen ukers pause.

Vi tapte fortjent 1-6 for et Lyn-lag som ville mer i duellene, flyttet mer på beina og generelt tok tak i kampen i mye større grad enn oss. Før kampen snakket vi om å skape rom ved å ta ut bredde på kantene, og vi klarte det vel egentlig bare noen ganger.

Målet vi fikk var et uheldig Lyn-selvmål, ellers var vi nærmest på et par dødballer og da Magnus og Espen, like etter at de var byttet inn, leverte henholdsvis et godt innlegg og en heading i krysstanga og ut.

Det vi savnet aller mest, var praten som gir god informasjon og hjelp til lagkameratene; de gode beskjedene om hvor mye tid man har, hvor det er rom å spille i, når man skal sette inn presset og om vi skal flytte ut eller senke i forsvar. Her kan alle bli flinkere, og det er bedre å gi en feil beskjed for mye enn en riktig beskjed for lite (tenk litt på den, jeg er ikke sikker på om jeg skjønte den selv...).

På den positive siden kan nevnes at vi fikk brukt 18 spillere i både vante og uvante roller. Spillere som Nico, Thomas og Peder har lite førstelagserfaring fra tidligere i år, og klarte seg helt fint. Hyggelig også å se at Magnus' gode høstsesong for andrelaget har gitt ham sjøltillit og spillehumør igjen.

En god treningsøkt på 3 x 30 minutter der vi heldigvis ikke ga helt opp, selv om noen syntes det ble vel mye baklengs etterhvert. Men de fikk svar, som sitatet nedenfor viser:

Dagens sitat:
«Lars, vi er et lag. Ro deg ned!»
Matias Unsvåg til en noe frustrert Lars Røttingsnes mot slutten av kampen.
(Fra sidelinja hadde vi forståelse for både Lars' og Matias' side av saken...)

0 kommentar(er):