Våre sponsorer:

Fin seier mot Sprint

Det var alt annet en vinterlig da Kåffa spilte sin siste kamp i Vinterserien i 18 varmegrader og nydelig sol på Ekeberg i dag.

Sprint kom best i gang og tok ledelsen, men Fabian utliknet på straffe etter at Sprint-keeperen reddet foten til Martinus.

Halvor U og Espen S scoret hvert sitt, og vi gikk til pause med 3-1-ledelse.

Etter pause fortsatte Kåffa med godt offensivt spill, og Martinus og Magnus scoret hvert sitt mål. Sprint avsluttet kampen sterkt, men klarte bare å redusere til 5-3.

Første Kåffa-seier på seks forsøk i Vinterserien. Ekstra hyggelig at den kom mot laget som har imponert oss mest - og at den kom nå rett før seriestart. Formen er stigende, ser det ut til.

Sprint omtaler oppgjøret som en merkelig kamp på sin hjemmeside.