Våre sponsorer:

2. plass i Grorud cup

Kåffa tapte 1-2 mot Bøler i finalen i Grorud cup i kveld.

Før kampen var vi enige om å være små, irriterende veps rundt beina på Bøler-spillerne. Det klarte vi i åpningen av første omgang, og det var slett ikke ufortjent at vi tok ledelsen på et fint skudd fra Martinus.

Men så ble trøkket i presset vårt gradvis borte, og Bøler fikk komme mer og mer inn i kampen. Derfor var det heller ikke helt ufortjent da de utliknet på et fantastisk frispark fra sin meget sterke spiller nummer 11. Den skuddfoten husker vi forresten fra Norway cup.

I andre omgang ble vi tidlig tatt på senga da Bøler kom til innlegg fra høyresida, og ballen ble styrt i mål mens våre forsvarere sto som spørsmålstegn og lurte på hva som egentlig skjedde.

Kåffa hadde sjanser til utlikning, men klarte ikke å få ballen i mål. Som i sommer fikk vi til og med sjansen fra straffemerket uten å lykkes.

Så da er det bare å gratulere Bøler med seieren i turneringen. De er et godt lag med en imponerende kampmoral, som vi gleder oss til nye spennende oppgjør mot i årene som kommer!

Vi får trøste oss med at andreplass er veldig bra, med tanke på at det var 36 lag som ikke kom til finalen i det hele tatt.

Dessuten har vi spilt mye god fotball i Grorud cup. Spesielt sluttspillet har vært en verdig avslutning på en kjempegod høstsesong.

Takk for støtten fra familie og lagkamerater som stilte opp på Grorud for å heie i kveld!

0 kommentar(er):