Våre sponsorer:

Adrian scoret to på sju minutter

Vår førstelagskeeper Adrian kan mer enn å stoppe motstandernes skudd mot mål. I dag spilte han sju minutter som venstrekant, og rakk å score to mål.

Tredjelagskeeper Peder sto andre omgang i Adidas cup-kampen mot Skedsmo. En del av de som har spilt mest i det siste ble hvilt i første omgang.

Blant dem var Fridtjof. Han kom inn som innbytter i pausen, og scoret fire mål på cirka 25 minutter. Da ble han tatt av banen igjen, og Adrian ble satt innpå.

Han fikk tre scoringsmuligheter. Den første avverget Skedsmo-keeperen, men de to neste puttet keeperen vår i mål.

Fredrik scoret 1-0 på et fantastisk frisparkmål i krysset fra mellom 25 og 30 meters hold. Joachim scoret også på langskudd, slik at Kåffa ledet 2-0 til pause.

Etter pause løsnet det virkelig for Kåffa. Fridtjof scoret fire og Matias U og Alex scoret hvert sitt.

Mathias Vellesen var uheldig med uttellingen i første omgang, men scoret nesten med en gang han ble satt inn igjen i andre omgang.

Til slutt sørget altså Adrian for at sluttresultatet ble 11-0.

Seieren betyr andreplass i den innledende gruppa bak Ridabu/Ottestad som vi tapte 3-5 for på torsdag. Men ettersom det er 16 puljer i vår klasse i turneringen, er det bare gruppevinnerne som går videre til 8-delsfinaler.

Vi får komme sterkere tilbake neste sesong!

Kåffa-Skedsmo 11-0
Mål: Fridtjof 4, Adrian 2, Fredrik, Joachim, Matias U, Alex, Mathias V.
Kåffa (4-5-1): Adrian (Peder) - Joachim, Fredrik (Lars), Thomas, Olav - Alex, Espen S (Matias U), Martin, Espen G, Fabian (Fridtjof) - Mathias V. (Sindre).