Våre sponsorer:

Hva skjer fremover

Da er 2005 sesongen over, vår siste sesong med 7'er fotball.
Fra neste år så starter vi opp med 11'er, det blir spennende og en stor overgang for gutta.
Vi planlegger å melde på 3 lag til serie spillet neste sesong.
Vi er idag ca 55 gutter, dvs at vi blir ca 18 spiller på hvert lag. Vi kommer tilbake med hvordan vi har tenkt dette med laginndeling ifm ett foreldremøte senere i høst. ( vi satser på et foreldremøte i slutten av november)
I år så har vi bestemt oss for å ta en kort "ferie" fra fotballen, dvs dette er siste uka med trening! Ferie fra og med høstferieuka. Vi starter opp med trening igjen første uka på november.

Vi har følgende treningstider fra og med 1.nov:

*kunstgresset - tirsdager kl 1845 - 2015, sammen med G90
*grusbanen - torsdager kl 1800 - 1930, hele banen
*hallen - lørdager kl 1130 - 1300
DVS !! første trening er tirsdag 1.november!!

Lørdag 5.november:
Denne lørdagen gjør vi som vi gjorde i fjor høst, samler alle gutta til en internturnering på kunstgresset, vi har banen fra kl 1200 - 1400.
Etter kampene så avslutter vi inne i hallen med en liten sammenkomst ( vi kommer tilbake på dette senere, vi trenger her hjelp til organisering av bespisning osv)
Hvem blir med videre?:
Som tidligere år så er det viktig for oss rundt laget å få en oversikt over hvem av gutta som blir med videre på G-93 i 2006 sesongen.
Det er også viktig for oss å få en oversikt over hvilke andre aktiviteter gutta er med på slik at vi lettere klarer å planlegge treningene, både med hensyn til hva vi skal trene på og ikke minst hvor mange trenere vi må stille med på hver trening.
Vi vil på foreldremøtet gå igjennom den sportsligeplanen vi har laget for neste sesong, og dermed også si litt om hva vi forventer av gutta når det gjelder oppmøte på treningene i høst/ vinter.

0 kommentar(er):